Covid-19

Covid-19Om uw en onze gezondheid te vrijwaren zullen er enkele maatregelen genomen worden vanaf 4 mei 2020 bij de heropstart van de "niet dringende-zorg" in de praktijk:Kom niet spontaan naar de praktijk, maar neem eerst telefonisch contact met ons op.

Indien mogelijk zullen wij u zonder fysiek contact trachten verder te helpen. Als de dokter het noodzakelijk acht u fysiek te onderzoeken, zal u uitgenodigd worden op de praktijk ( Zie: afspraak op de praktijk).Telefonische consultatie:


Momenteel kan u geen online afspraken meer maken. U dient dus steeds telefonisch contact met ons op te nemen. Hierdoor zal de telefoonlijn meer belast worden. Wees dus geduldig en neem voordat u ons opbelt al het volgende bij de hand:


  • uw ID-kaart of ISI+-kaart
  • pen en papier en een schriftelijke voorbereiding van wat u ons wenst te vragen
  • uw telefoonnummer (indien u dit niet van buiten kent).


De secretaresse zal u gegevens noteren en de dokter binnen een bepaald tijdbestek laten terugbellen.


Consultatie op de praktijk:


Patiƫnten die "Corona-symptomen" vertonen, kunnen op de praktijk gezien worden na telefonisch contact. Zij dienen echter buiten op de oprit of in hun wagen op de arts te wachten. Wij voorzien voor elke consultatie extra tijd om zo de kans te verkleinen dat u andere mensen dient te kruisen in de praktijk. Mogen wij u ook het volgende vragen:


  • Wees stipt aanwezig voor uw consultatie.
  • Draag een mondmasker
  • Ontsmet voor en na de consultatie uw handen
  • Kom bij voorkeur alleen, een begeleider mag meekomen als dit noodzakelijk is.Betalen gebeurd bij voorkeur via Payconiq. Hierbij kan u eenvoudig met uw smartphone betalen. Betalen met bankkaart/ bancontact kan bij ons niet.

Zo nodig kan u met contant geld betalen.


Alvast onze dank voor uw medewerking in deze bijzondere tijd.